Našim velikim iskustvom možemo pomoći svima koji imaju originalnu ideju za posao u pokretu. U nastavku Vam dajemo pregled nekih koje smo realizirali.

Bibliobus

 

Ovakva nadogradnja zasigurno je perjanica naše ponude s puno raznih elemenata a predstavlja moderan i mobilan pristup knjižnici uz mogućnost prilagodbe i drugačijim zahtjevima. Prije svega postavljaju se bočne i stropne obloge sa zvučnom i termičkom izolacijom te se postavlja protuklizna podnica. Neophodan segment ovakve nadogradnje jesu – police. Police za knjige učvršćene se za plastificirane metalne stupove koji su pak učvršćeni u pod vozila. Također, postavlja se radni pult koji se učvrsti vijcima (u pravilu) u deset točaka za metalni stup police kao i dodatne utičnice za potrebe napajanja raznih uređaja.

Takovom nadogradnjom baznog vozila, bibliobus može poslužiti i kao prostor za edukaciju, manje kulturne događaje i/ili radionice. Na taj način pokušava se maksimalno iskoristiti ograničen prostor kako bi isti postao multifunkcionalni. U vozila je ugrađen potpuno autonomni sustav napajanja električnom energijom putem specijalnih baterija koje uz pomoć pretvarača napona omogućuju korištenje uređaja koji rade na 220 V (računalo, kasa, printer, …). Baterije se mogu puniti na tri načina, i to: punjačem (tijekom kretanja vozila), solarnim panelima (koji se mogu ugraditi na krov vozila) te vanjskim napajanjem (kada je vozilo u mirovanju).

U bazno vozilo postavlja se i LED rasvjeta ravnomjerno raspoređena po cijelom prostoru kako bi korisnici bibliobusa mogli nesmetano koristiti usluge istoga. Isto tako, stranke u pravilu zatraže montažu tende na bočnoj strani vozila koja štiti kako od sunčevih zraka, tako i od padalina. Vrućine ljeti ili hladnoće zimi nisu prepreka s obzirom na mogućnost ugradnje dodatnih grijača ili rashladnih uređaja.

Dodatne opcije: vanjski reflektori, vanjske utičnice, suvozačevo sjedalo s rotirajućim osloncem, pregrade na stražnjem djelu, dodatno spremište na krovu, solarni paneli i mnoge druge.

Prijevoz pokojnika

 

Nadogradnja na baznom vozilu za potrebe prijevoza pokojnika predstavlja moderni pristup ovoj osjetljivoj usluzi, a usmjeren je na efikasnost pri obavljanju djelatnosti, ali i dostojanstvu i profinjenosti koje su neophodne prilikom prijevoza pokojnika. U pravilu, nadogradnja započinje od potpunog oblaganja, odnosno oblaganjem krova, bočnih stranica, blatobrana i ugradnjom podnice. Na njih se potom postavljaju kareti za lakši ukrcaj ljesova ili pak jednostavni okviri za ljesove koji se potom pričvrste uz pomoć sigurnosnih kuki za vezivanje.

Također, kao što se na fotografijama niže može vidjeti, neizostavni segment ovakvih specijalnih vozila jesu rashladni uređaji s vanjskom jedinicom pričvršćenom na krovu vozila te bočne i/ili stražnje police i/ili ladice za dodatnu pohranu. Ukoliko za to ima potrebe, može se napraviti i horizontalna pregrada na otprilike polovici visine vozila kako bi se dobila dodatna 2 mjesta za prijevoz pokojnika.

Pokretne radionice

 

Nadogradnja pokretnih radionica predstavlja ključnu inovaciju u mobilnim servisima i radnom okruženju. Ova nadogradnja omogućava bržu, efikasniju i prilagodljiviju mobilnu podršku različitim industrijama, a upravo tu priliku mi, u MultiPartneru, provodimo u djelo. Takav vid nadogradnje posebno je interesantan obrtnicima i malim poduzetnicima koji na taj način prema svojim klijentima odašilju prijeko potrebnu profesionalnost i mobilnost.

Prilagođavanjem potrebama naših klijenata te stručnošću i pedantnošću naših zaposlenika, nadogradili smo nekoliko vozila u potpuno modernu i mobilnu radionicu. Fokus ovakvih radionica je u aluminijskim policama, ladicama, sanducima. Naši zadovoljni klijenti od praznog i neiskorištenog tovarnog prostora dobivaju prostor za pohranu raznih alata i njihove opreme, sve to baš po njihovoj mjeri.

Pokretni uredi

 

Poticanje produktivnosti, fleksibilnost, udobnost te napose besprijekorna povezanost i rad na daljinu imperativi su koje si postavljamo prilikom nadogradnji pokretnih ureda. Prema smjernicama i željama koje dobijemo od naših klijenata trudimo se maksimalno iskoristiti prostor vozila kako mogli opremiti pokretni ured.

Cijeli projekt započinje postavljanjem termo i zvučne obloge, protuklizne podnice, LED rasvjete, električnih instalacija, a potom i stolarije. Kao što možete vidjeti na slikama niže objavljenima, prilagođavamo tovarni prostor vozila prema željama klijenata u pogledu prostora za pohranu dokumenata te modernom i tehnološki visokom nivou radnog okruženja – na kotačima. Udobnost garantiramo opremanjem pokretnog ureda vrhunskim uredskim stolicama, ali i klima uređajima koje omogućuju idealnu radnu temperaturu.

Kamperske nadogradnje

 

Prednosti kampera su mnogobrojne, pružajući nezaboravna iskustva putovanja. Mobilnost je ključna – sloboda kretanja bez ograničenja, bez potrebe za unaprijed rezerviranim smještajem. Idealni su za istraživače i avanturiste, ali i za obitelji koje žele zajedničko putovanje u udobnosti vlastitog prostora.

Naša nadogradnja kampera donosi dodatnu razinu udobnosti i praktičnosti. Osim udobnog ležaja za opuštanje, možemo ugraditi i sve potrebno kako biste se osjećali kao kod kuće. Radna površina omogućava pripremu obroka na licu mjesta, dok je integrirani kemijski wc uvijek dostupan. Mini hladnjak čuva vaše omiljene napitke, a sudoper olakšava čišćenje posuđa. Plinsko kuhalo omogućuje kuhanje bez kompromisa, dok je sklopivi stol i stolice savršen prostor za blagovanje te igranje društvenih igara.

Napredne značajke kao što su grijač, auto klima i LED rasvjeta osiguravaju udobnost i ugodnu atmosferu tijekom cijelog putovanja. Električne utičnice omogućuju punjenje uređaja i održavanje povezanosti s vanjskim svijetom, dok ostale dodatne opcije čine svaki trenutak nezaboravnim.

Svaki kamper je potpuno prilagođen željama naših klijenata. Kamperske nadogradnje traju relativno dugo, no ne toliko dugo koliko upravo Vi možete putovati i uživati s istim!

Vaša avantura počinje s Vama u središtu, jer vjerujemo da je putovanje važnije od odredišta.

Pokretna potkivačnica konja

 

Pogledajte što možete napraviti uz dobru ideju i našu potporu. Ovo unikatno vozilo ima sve što je potrebno jednom potkivaču. Sve na dohvat ruke, jednostavno za upotrebu, uz što manji utrošak vremena, a da posao ostane kvalitetno odrađen. Ovo je energetski autonomno vozilo, prikladno za rad u svim uvjetima.

Pokretni salon za uređivanje životinja

 

Usmjereni na podizanje kvalitete usluge, udobnosti i praktičnosti za vlasnike i njihove četveronožne prijatelje, mobilnim salonima za uređivanje životinja nudimo niz nadogradnji na bazno vozilo. Tu je prvenstveno riječ o montaži tiših i ekoloških prihvatljivih uređaja kao što su rashladni uređaji i/ili grijači koji su prilagođeni salonu prema potrebama različitih vrsta životinja.

Kako bi se priuštila vrhunska njega za kućne ljubimce i olakšala vlasnicima briga, nudimo niz nadogradnji poput kada za kupanje, radnih pultova, polica za pohranu instrumenata i još mnoge druge montaže prema potrebama vlasnika mobilnih salona za uređivanje životinja.

Jedna od specijalnijih nadogradnji koje smo već radili jest zasigurno mobilni preventivni centar MUP-a RH. Usmjereni na jačanje policijske prisutnosti, promptnu reakciju na potrebe zajednice, ali i promicanje pozitivnih odnosa između policije i građana te pružanja sigurnosti i kvalitetne interakcija između istih, MUP-u RH napravili smo inovativnu nadogradnju.

Mobilni preventivni centar policije

 

Bazirajući se na modelu nadogradnji pokretnih ureda, priuštili smo djelatnicima policije ugodnu, udobnu te napose poticajnu radnu atmosferu na njihovu Mercedes Sprinteru. Unutarnje i vanjske utičnice za potrebe napajanja elektronskih uređaja, tenda na vanjskoj bočnoj strani te pristojan prostor za pohranu dokumenata, neki su od ključnih segmenata koje smo nadogradili na ovom vozilu. Napravljena je i pregrada na stražnjem dijelu i sve to uz zadržavanje 2+2 mjesta u putničkom dijelu vozila. Ponosni smo na mogućnosti da upravo MultiPartner sudjeluje u realizaciji ovakvog projekta gdje će djelatnici policijske uprave moći napraviti bitan korak ka inovativnijem, sigurnijem i inkluzivnijem pristupu rada koja za cilj ima omogućavanje građanima da postanu aktivni partneri u održavanju reda i sigurnosti.