Klime za autobuse i kamione, servis i prodaja

 

Možemo Vam ponuditi cjelovita rješenja za klimatizaciju autobusa i kabine kamiona, a posebno ističemo mogućnost servisa postojećih klima uređaja, ugradnja novih uređaja, popravak i zamjena komponenti sustava.

Danas je gotovo nezamislivo voziti se u vozilu bez klima uređaja. Ako Vaše vozilo nema tvornički ugrađen klima uređaj, mi Vam možemo ponuditi naknadnu ugradnju klima uređaja na osobnim vozilima, teretnim vozilima (furgonima i kamionima) ili autobusima.

Osobito smo ponosni na znanje i iskustvo naši djelatnika kod zahtjevnih naknadnih ugradnji takve opreme, koje iziskuje iznimnu preciznost i kvalitetu zahvata.

VIESA Kompressor III

 

VIESA Kompressor III vozaču nudi svježu i tihu okolinu u kojoj se može odmarati.
Niska potrošnja snage omogućuje veću samodostatnost sa parkiranim vozilom,
dok upotreba inovativnih materijala osigurava manju težinu uređaja i smanjene vibracije,
pružajući vrhunsku zvučnu udobnost.

Rezultat je višegodišnje suradnje s Termo-tehničkim odjelom Sveučilišta u Firenci. Uređaj je dizajniran da garantira najbolje klimatske uvjete kada je kamion parkiran uz održavanje konstantne temperature u kabini vozila za vrijeme obaveznih odmora vozača.

Snažan i energetski efikasan, ovaj Viesa klima uređaj odskače svojim tihim radom. Karakteristike upravljačke jedinice sa zaštitom akumulatorskih baterija posebno je dizajniran za startanje baterija na industrijskim vozilima. Sve komponente su izrađene iz „automotivnih“ tehnologija, tako da je popravak i održavanje moguće napraviti u bilo kojoj specijaliziranoj automobilskoj radionici bilo gdje u svijetu. Vrijeme boravka vozila u radionici je smanjeno zahvaljujući sustavu brze montaže odnosno demontaže. Vrlo malo komponenti od kojih se uređaj sastoji osigurava maksimalnu pouzdanost.

Fresco Genius

 

Fresco Genius je novost na našem tržištu i revolucija u klimatizaciji kamionskih kabina tijekom odmora – 100% nevidljiv i integrirani parking klima uređaj.

Kapacitet hlađenja FRESCO GENIUS jedinice jednak je kapacitetu radne klime, a sustav je potpuno integriran u vozilo bez vidljivih elemenata.

Ono što razlikuje GENIUS od drugih parking klima su bolje performanse i aerodinamika te slobodan krovni otvor jer je kompresor smješten ispod kabine kamiona, provodeći klimatizirani zrak direktno kroz originalne otvore za ventilaciju.

Grijanje Webasto i Eberspaecher

 

Kako biste postigli optimalnu kontrolu topline i povećali udobnost boravka na Vašoj brodici, jahti ili u vozilu, ugradite Webasto grijač ili klima uređaj. Osigurajte si ugodan boravak u svako godišnje doba. Grijači i klima uređaji Webasto poznati su u kao simbol komfora, a tehnologija koja se primjenjuje uvijek je na najvišoj svjetskoj razini. Naše dugogodišnje iskustvo s Webasto sustavima ulijeva povjerenje kod stranaka da će uvijek biti blagovremeno osigurani originalni dijelovi i stručno osposobljena radna snaga. Iz palete Webasto proizvoda izdvajamo zračne grijače, vodene grijače i klima uređaje.

Webasto zračni grijači predstavljaju ekonomično i jednostavno rješenje, od ugradnje do korištenja i održavanja. Uređaj u radu je tih, a lagano puhanje osigurava stalnu ugodnu temperaturu grijanog prostora, plovila ili cestovnog vozila. Vlaga i hladnoća ostati će na pravom mjestu – VANI! Ugradnjom zračnog grijača dajemo Vam dvogodišnju garanciju, a za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Webasto vodeni grijači pružaju puno više od toplog zraka. Zagrijavanje vode omogućuje dobivanje tople vode za tuširanje i kuhanje, a pruža i mogućnost predgrijavanja motora. Dodatna prednost je ugradnja u motorni prostor, čime se štedi prostor za boravak.

Webasto klima uređaji za plovila – Ako se u unutrašnjosti jahte želite osjećati kao kod kuće, uživajte u svježem ambijentu tijekom jela, spavanja ili nakon sunčanja. Stoga za Vas nudimo vrhunske sustave i stručnu ugradnju.

Više o Webasto proizvodima možete saznati na http://www.webasto.com/int/

Sustavi grijanja za plovila

 

Kako biste postigli optimalnu kontrolu topline i povećali udobnost boravka na Vašoj brodici, jahti ili u vozilu, ugradite Webasto grijač ili klima uređaj. Osigurajte si ugodan boravak u svako godišnje doba.

Grijači i klima uređaji Webasto poznati su u kao simbol komfora, a tehnologija koja se primjenjuje uvijek je na najvišoj svjetskoj razini.

Naše dugogodišnje iskustvo s Webasto sustavima ulijeva povjerenje kod stranaka da će uvijek biti blagovremeno osigurani originalni dijelovi i stručno osposobljena radna snaga.

Iz palete Webasto proizvoda izdvajamo zračne grijače, vodene grijače i klima uređaje.

Webasto zračni grijači predstavljaju ekonomično i jednostavno rješenje, od ugradnje do korištenja i održavanja. Uređaj u radu je tih, a lagano puhanje osigurava stalnu ugodnu temperaturu grijanog prostora, plovila ili cestovnog vozila. Vlaga i hladnoća ostati će na pravom mjestu – VANI!

Ugradnjom zračnog grijača dajemo Vam dvogodišnju garanciju, a za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Webasto vodeni grijači pružaju puno više od toplog zraka. Zagrijavanje vode omogućuje dobivanje tople vode za tuširanje i kuhanje, a pruža i mogućnost predgrijavanja motora. Dodatna prednost je ugradnja u motorni prostor, čime se štedi prostor za boravak.

Webasto klima uređaji za plovila – Ako se u unutrašnjosti jahte želite osjećati kao kod kuće, uživajte u svježem ambijentu tijekom jela, spavanja ili nakon sunčanja. Stoga za Vas nudimo vrhunske sustave i stručnu ugradnju.